Kepla vokser!

Kepla vokser, og vi vil ønske Dan Gøran Larsen velkommen som ny prosjekt- og byggeleder hos oss!

Ny medarbeider

Tommy Toftevåg er ansatt som prosjekt- og byggeleder f.o.m. februar 2022. Velkommen til oss i Kepla Tommy!

Vi er blitt Miljøfyrtårn-sertifisert!

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp. Vi skal fortsette å jobbe med å tilstrebe grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og opprettholde vårt gode arbeidsmiljø. Vil du vite mer om Miljøfyrtårn? Besøk www.miljofyrtarn.no»

Fylkesnes AS bytter navn til Kepla AS

Fylkesnes AS har et solid og godt rennommé i markedet, med over 30 år’s erfaring innen fagområdet; prosjektadministrative tjenester for bygg- og anleggssektoren. Firmaet er i positiv vekst, og har som målsetting å være en markedsledende aktør i bransjen.

Vi søker prosjektleder/byggeleder

Kepla AS er et veletablert rådgivningsfirma innen fagområdene prosjekteringsledelse, byggherreombud og prosjekt/byggeledelse for private og offentlige oppdragsgivere. Vi har mange utfordrende prosjekter i tiden som kommer og trenger derfor flere dyktige medarbeidere. Våre verdier er: seriøs, kunnskapsrik, problemløser, engasjert, langsiktig og forutsigbar. Om stillingen Kepla AS kan tilby en interessant og lærerik hverdag, med mange […]